måndag 9 mars 2009

Detaljer

























Produktiviteten ligger i "vila" ett tag så jag visar lite varierande små bilder på detaljer från hemmet. Vad tycker ni om hunden med citatet längst upp till höger i bild? Jag läste citatet från en intervju i Tara och tyckte det var jättebra och passande till hunden!
Hoppas ni får en skön vecka!
Kram!



7 kommentarer:

  1. Vilken fin pokal i fattigmanssilver du har. Och vilka vackra kristallkronor. Håller med om att det är roligt att blanda gammalt och nytt. Ha en bra vecka, kram Katta

    SvaraRadera
  2. Nu har jag bilder på frisyren på min blogg =)
    Titta titta!

    Kram på dig!
    Benita ♥

    SvaraRadera
  3. Häftiga bilder du visar

    Kram
    Åsa

    SvaraRadera
  4. Hur kan man byta Funäsdalen mot Stockholm?
    Jag bara undrar. Funäsdalen är ju det bästa som finns i hela världen. Tycker jag i allafall. Det finns inget bättre än att få vara där uppe, det är som balsam för själen.
    Vi är halv funäsare och halv närkingar. Har boende på båda ställen. Vecka 15 bär det upp igen. Har beslutat att inte sluta blogga, men gör en liten paus. Tack för dina värmande ord.
    Ha det så gott.
    Kram Nettan

    SvaraRadera
  5. Tack för din kommentar ;)
    Och jag ska ha en bra vecka. Du med hoppas jag.. Kramar om!

    SvaraRadera
  6. Sv: Ja, om det ändå fanns nån som helst mening med detta snöfall! Men det sjunger ju på sista versen nu. Hanna mår mycket bättre idag, men hon har inte ätit något ordentligt. Så det bli en till dag hemma imorgon. Men då är hon säkert såpass pigg att vi kan slå ihjäl några timmar med lite shopping;-)

    SvaraRadera
  7. Hej Ulrica!

    Låter som en häftig ide att klä om stolarna med väv...jag har inte stor erarenhet av tryck på tyg osv har funderat på göra de själv men inte blivit av..tycker att du ska testa kan nog bli coolt..hoppas allt bra..glöm inte "arga snickaren" ikväll kl 20.00 tycker de ganska bra..kram E

    SvaraRadera