fredag 20 februari 2009

Svartlackat var det här!







Veckans lilla projekt blev att lacka om en fd 80-tals rosa lampa och äldre kruka i mattsvart! Jag tycker det blev riktigt bra och passar lite lättare in i vår nuvarande inredning....!

Imorgon åker familjen till fjällen, funäsdalen, en vecka och det ska bli superskönt att byta miljö och barnen längtar så efter att få åka skidor! Jag själv gillar att åka slalom men lika mycket att mysa i solen (förhoppningsvis), äta och dricka gott, bubbla och basta.....och bara vara!!!
Ta hand om varandra!
Kram!!









7 kommentarer:

  1. Snyggt! Ha en skön vecka i fjällen - själva har vi anlitat Priscilla över helgen. Maken och jag ska fira 10 år i Stockholm. God mat, hotell, drinkar, SOVMORGON :-)
    Priscilla stackaren är lite rädd för helgens Disarastning med tanke på vildsvinen. Men vi har mutat henne med vin;-)

    SvaraRadera
  2. Vackert! Både bryggan och utöver sjön samt det svartlackade med växer.
    HA DET JÄTTESKÖNT I FJÄLLEN !!!
    Kramar i massor från Modern !!!

    SvaraRadera
  3. wow de blev super fint..tack önskar dig en härlig helg o semester,låter skönt att öppna tidningen till ett glas vin..det var ett bra nummer med mycket god läsning..ja fåtöljen är ny sprayad o sitsen klädd..allt fick bli vitt faktiskt o så kan man variera med kuddar i färg istället..ha de gott..kram E

    SvaraRadera
  4. Vad fint det blev
    Ha en trevlig resa

    Kram
    Åsa

    SvaraRadera
  5. Wow så snyggt det blev, ha en fin helg!
    Kram Gunilla i Singapore

    SvaraRadera
  6. Va! har du målat lampan själv, snyggt. Krukan med är jätteläcker. Hoppas ni får ett härligt sportlov i fjällen, kram Katta

    SvaraRadera
  7. Tjohoooo!!

    Nu e jag på banan igen! =) Finally I say! Tack för dina goa kommentarer.Dom värmer verkligen ska du veta! Det var en pärs men nu är den över hihi. Så nu sätter vi fart igen med inlägg varenda dag :)

    Åh hoppas du myser i fjällen! Kör lite slalom åt mig med :)

    kram Anna på Fåfängans hem

    SvaraRadera