fredag 8 oktober 2010

Inside Out!




Tack vare vår rara vän Issa, www.fargstarkt.blogspot.com, har vi fått möjligheten till att se en efterlängtad föreställning av Cirkus Cirkör, Inside Out, i helgen! Det är också tack vare henne som vår Alva har fått det intresset:)!! Älskar bara bilderna från föreställningen så det här kommer att bli toppen!
Veckan har förflutit i mestadels studier. Jag har fastnat att försöka göra en egen logga, vilket inte alls är lätt för en glad amatör! Känner just nu som det blir fem veckor logga och en vecka hemsida.. Fast, man fastnar ofta på det man tycker är kul! Annars flöt Alvas tjejkväll, förra helgen, med övernattande kompisar så bra! De är så mysiga! Man blir lätt lite slut efter, med allt det sociala till barn och föräldrar och fix till mat och fika! Det blev en helhelg helt enkelt, men sååå Roligt!
Ta Hand Om ER!!
Kram//Ulrica

7 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder. Och vad roligt med cirkushelg. Kul att göra engen logga, men antagligen svårt att bestämma vad man vill ha. Ja du skulle kanske ha dina glasögon när du kör bil i mörkret ;) själv måste jag gå och skaffa ett par med börjar se riktigt dåligt.Det tråkiga med hösten är det här mörkret som är osoliga dagar det är aldrig bra fotoljus.Ha en fin helg, kram Katta

    SvaraRadera
  2. ÅH, så roligt för Er.
    Man skall ta varje tillfälle till underhållning och rekreation.
    Hälsa till Alva och ha det nu så bra i helgen.
    Många kramar från Modern

    SvaraRadera
  3. En så rolig föreställning det måste ha varit!!!
    Man går alldeles för sällan på sånt, tyvärr.
    Så spännande utblildning du går, kan tänka mig att man fastnar i det som är kul=), fast det verkar svårt enligt mig... hemsidor osv. Äldsta dottern håller också på med det i skolan så jag brukar kika över axeln på henne då hon kommer hem.
    Lycka till!
    Sussi

    SvaraRadera
  4. Spännande att få se din logga så småningom!!
    Åh det blir säkert en helt fantastisk föreställning, ha det så kul!!

    Kram du goa:)

    SvaraRadera
  5. Vilka härliga bilder, det blir säkert en kanonkväll på föreställningen! :-) Det verkar vara ett cirkuskompani som är något utöver det vanliga!

    Hoppas du får en bra helg!

    Många kramar
    Beatrice

    SvaraRadera
  6. Åh,det är så roligt att ni uppskattar biljetterna till Inside Out och att du gör bra reklam för föreställningen!!!
    Tjohoooo!!
    Nog har Alva varit intresserad och rörlig hela hon så jag ska nog inte ha äran för hennes intresse, men tack söta du! Gissa vad överraskad och glad jag blev över inlägget!!
    Vi ses en kortis på söndag.

    Puss o kram
    Önskar en en underbar helg.

    Isabell

    SvaraRadera
  7. Hej Ulrica!:)
    Vilka superläckra bilder!!!!
    Det blir säkert en fantastisk föreställning, eller ni kanske redan har varit där.
    Här rullar livet på i racerfart, det är som vanligt allt på en gång;)
    Vi har i alla fall ett underbart väder, snudd på sommar och idag har det varit trädgårdsarbete hela dagen, med undantag för tillagning av en äpplekaka och vaniljsås, riktigt gott!

    Soliga kramar lisamaja

    SvaraRadera