måndag 7 december 2009

Premiären avklarad!!


Nu är julmarknaden över! Det har varit jättekul och nu är man en erfarenhet rikare!! Lite svårt att sälja inredningsprodukter, men brödkorgar gick åt som smör i solsken! Sålde några vetekuddar och ljusstakar men jag tror att inredningsmässan eller formex är mitt forum för det! Många handlar mat och lite billigare produkter och till sig själv! Inte julklappar i den uträckning jag trodde. Issa fick sälja mössor, titta in till henne på: http://www.fargstarkt.blogspot.com/! Alva har varit en duktig försäljerska också!!
Annars har det varit mysigt att få lite julstämmning samtidigt som man tjänade lite pengar, två dagar var alldeles lagom!!
Tack alla goa som kommit med positiva kommentarer och ni som besökt mig på marknaden!!
Kramis!!

11 kommentarer:

  1. Att vara försäljare är inte alltid så lätt, men övning ger färdighet.Vi var på "vår" julmarknad och blev genomsura. Inget bra köp-väder!

    SvaraRadera
  2. ÅH!! vad mysigt!
    Det syns inte att ni haft kallt. Ni ser så varma och goa ut.
    Alva är jättesöt i sin fina mössa.
    "ståndet" blev kanonbra.
    Kramar
    Modern

    SvaraRadera
  3. hej
    oj så mycke fina grejer du gjort...=) visst är de kul att sälja sina alster, och tusen tack för dina rara ord ....ha de bäst
    kramar pia

    SvaraRadera
  4. hejsan, Nu är det ju bara 1 år kvar till nästa jul!Hoppas det känns bra nu efter marknaden! önskar dig en skön vecka! kram Tarja

    SvaraRadera
  5. Halloj!

    ja visst blir man en erfarenhet rikare, även om inte plånboken växer nämnvärt=))

    ha en finfin vecka!

    Kram Annica.

    SvaraRadera
  6. Tack för hälsningen!

    Vad kul att det gick bra på marknaden, grattis! :-) Jag förstår att du fick sälja en hel massa saker, men kanske är det som du säger att många tyvärr bara är ute efter lite billigare saker på marknader. Bara en påse bullar eller nåt ;-).

    Jag tycker absolut att du ska fortsätta sälja dina fina saker på fler och större ställen! Jag gillar skarpt de "nygamla" kulljusstakarna :-).

    Många kramar
    Beatrice

    SvaraRadera
  7. Hej Ulrica!
    Ser jätte fint ut där ni står med alla fina grejor,trist att de svårt att sälja men de samma här väldigt trögt o folk håller i sina pengar..men de ska väl vända någon gång o då är man ju iaf inne i hjulet redan o de positivt..fin liten shop du öppnat, kul...jag håller på öppna en web shop nu men de tar tid för jag gör hela sidan själv men de kul o lärorikt..ha en fin kväll..stor kram E

    SvaraRadera
  8. Vad mysigt ni verkade ha det på marknaden, med alla fina saker! Synd inte försäljningen gick som planerat. Hoppas du får en toppen vecka.
    /Sussi

    SvaraRadera
  9. Vet du ibland häpnar man verkligen över vad folk faktisk köper på marknader, tänkte på det förra året redan. Tror de som säljer bäst är såna med godis eller varm korv :) Dina saker framförallt ljusstkarna är ju jättefina borde finnas nånstans man kan stå året runt med sina hantverk lite som designtorget men att man står själv under en period.Ha en bra vecka, kram Katta

    SvaraRadera
  10. Dom var bara hungriga - inte ert utbuds fel! SÅ var det med den saken! :)

    SvaraRadera
  11. Tycker dina ljusstakar är grymma!
    Kan säga att knäckehjärtana blev väldigt goda och bra!

    Trevlig lucia!

    SvaraRadera