lördag 4 december 2010

Julmarknad på Siggesta och La Palantine!


Idag var jag Siggesta julmarknad som besökare istället för att sälja egna varor. Jättemysigt men det kändes lite konstigt till en början.., men utan produkter är det lite svårt och siktar på nästa år istället! Besökte kära Isabell, http://www.fargstakt.blogspot.com/ som sålde underbara torgvantar mössor och tofflor! Härligt att få lite julstämmning i det vackra vintervädret!! Vi träffade och myste med vänner med fika framför brasan! Pernillas fina kuddar kan ni spana in på, http://www.pernillasatelje.blogspot.com/!! Hon hade med sig en grytlapp med ett jättefint tyg som hon designat själv!! Siggasta har fått ett eget chokladfabrik, La Palantine...Mums, och en egen gårdsbutik,Bondens matbod, med massor av härliga ekologiska produkter! De bjöd på egen glögg och ostkaka!!
Ikväll blir det ett glas rött framför Så mycket bättre! Nu ropar Alva och vill spela Jeopardy!!
KRAM// Ulrica

7 kommentarer:

  1. Åh mums vad gott det där ser ut! Visst känns det konstigt att inte sälja på julmarknad när man gort det ett par år innan, har ju också paus med det i år.Ser jättefint ut där på siggesta.Ha en fin andra advent, kram Katta

    SvaraRadera
  2. Det var jättehärligt på Siggesta - vad kul att vi kunde ses allihopa !
    Linnea blev jätteglad över sin present !

    Kram !!

    SvaraRadera
  3. Mums, vad gott med egen chokladfabrik! Jag blev sugen på choklad bara av att se bilderna :-).

    Det är så mysigt med julmarknader, den årliga julmarknaden här i stan går av stapeln nästa helg. Då ska jag försöka ta mig dit!

    Ha en mysig andra advent!

    Många kramar
    Beatrice

    SvaraRadera
  4. Underbart med kärleksfulla kalorier, förpackade av djävulen himself ;) Inte går man upp i vikt av choklad där det står vackra budskap på... eller? Du käraste U, Dina kommentarer är värmebomber, men det vet Du redan! Jag blir glad över att känna Dina cybervibbar och hoppas Du har det gött med la famila! Du vet, själv är jag en torris som hatar julen alla kategorier (ok med undantag för semlor och vörtbröd)....

    Love

    Agneta


    Ps. Santa Claus has the right idea. Visit people once a year.......
    Victor Borge, Ds.

    SvaraRadera
  5. Vi gjorde precis som du, gick på julmarknand , fast här i hamnen. Lite extra aktiviteter med uppträdanden av Polska dansare Gotländsk jazzmusik m.m. och Tobbe Trollkarl som konferancier. Lite extra var det för det var också invigning av sista biten på vår nya motorväg.Äntligen är den klar!
    Ha en go´vecka
    Bettan

    SvaraRadera
  6. ÅH, vilka härliga chokladbomber.
    Tandvattnet rinner till (jag är ju kinahund)
    Många kramrar
    Från Modern

    SvaraRadera
  7. Så fin julmarknad! Kan tro att det känns knepigt att bara besöka om man är van att sälja. Fast fynda är ju heller inte fel.
    Ha det skönt i advent tid.
    Kram Sussi

    SvaraRadera