fredag 22 februari 2013

Min Coole Far:)Min coole och trygga far älskade "cyklar" redan som barn och nu som vuxen:) När man inte ser honom på dom hittar man honom i skidspåret, på sparken eller ute och går med sina hundar. På gården där mina föräldrar bor odlar han hav av pioner i sina planteringar, något jag också minns min farmor och farfar hade.
Har lekt med lite bilder igen, så som jag ser honom:)
Önskar Er Alla en Mysig Helg!

Kram// Ulrica

3 kommentarer:

 1. Hej igen!!
  Vilken underbar idé att göra små collage om personer. Vi som står utanför får ju härliga bilder framför oss även om vi ser personen så blir det liksom en berättelse med lite fri fantasi (klantigt uttryckt men jag hoppas att du förstår vad jag menar.)
  Om din Far är intresserad av MC så kanske han har sett min sons senaste projekt (förra numret av MCM) "Sporganic". Han bygger både nya customiserar och renoverar gamla i origialskick.
  Lite reklam;))

  Ha en riktigt fin helg!!
  kram lisamaja

  SvaraRadera
 2. Grymt snygg och cool bild av din far! Ser ut som ur en femtiotalsfilm. Hoppas allt är bra med dej i övrigt. Kram Katta

  SvaraRadera
 3. Har du hört talas om det nya inrednings och byggprogrammet The block? Skulle detta passa dig? Tävla i TV4:s nya program och vinn 500 000!
  För mer info och ansök på TV4.se/block eller sms:a block till 72400

  SvaraRadera