lördag 18 december 2010

OH DEER!

Så många rådjur vi har på tomten (när inte Smilla jagar bort dom förstås..). Den här sötingen stod i djupa snön och smaskade på kvistar. I höstas simmade en utter(!) förbi hos oss och en dag sprang den ut ur garaget! Vi hade inte stängt garaget och sniffade till sig fiskmat som vi förvarade där! Men Huu så rädd jag blev!
Känner någon igen ramen runt bilden? Det är Lisa Bengtssons Härliga taktapet jag lånat! Hennes alster hittar ni på, www.lisabengtsson.se!
Här har snön verkligen vräkt ner och J får verkligen jobba med spaden..Skulle vilja köpa honom en snöslunga för vi har verkligen en hel del att skotta på gården!
Annars har Ava jullov, vi var och tittade på julavslutningen i skolan igår! Hon sjöng tillsammans med tre tjejer, de var så Modiga! Mysigt!
Nej nu ska jag ut och posta lite julkort som Alva gjort till sina kompisar!
Ha en Härlig Helg!
KRAM//Ulrica

fredag 10 december 2010

BE NICE!!

Its Christmas now!
Här kan ni se delar av ett julkort jag pysslat med! Lite svårt att visa hur det ser ut i verkligheten när det ska vikas på ett speciellt sätt:) Men så här kul får jag ha det när jag studerar! Har faktiskt sökt mer skola efter jul, får se om det blir studier eller kanske arbete!
Inte klokt vad tiden går i raketfart, bara en vecka svar i skolan för barnen. Alva övar sång för fullt här hemma,hon och två andra tjejer i klassen ska sjunga inför hela skolan på julavslutningen och hon är sååå pirrig!! Tycker dom små liven är modiga! Jag hade inte vågat när jag gick(inte nu heller för den delen...:))!
Helgen blir lugn med mys och glögg!
MÅ SÅ GOTT!!
K
R
A
M
//Ulrica

lördag 4 december 2010

Julmarknad på Siggesta och La Palantine!


Idag var jag Siggesta julmarknad som besökare istället för att sälja egna varor. Jättemysigt men det kändes lite konstigt till en början.., men utan produkter är det lite svårt och siktar på nästa år istället! Besökte kära Isabell, http://www.fargstakt.blogspot.com/ som sålde underbara torgvantar mössor och tofflor! Härligt att få lite julstämmning i det vackra vintervädret!! Vi träffade och myste med vänner med fika framför brasan! Pernillas fina kuddar kan ni spana in på, http://www.pernillasatelje.blogspot.com/!! Hon hade med sig en grytlapp med ett jättefint tyg som hon designat själv!! Siggasta har fått ett eget chokladfabrik, La Palantine...Mums, och en egen gårdsbutik,Bondens matbod, med massor av härliga ekologiska produkter! De bjöd på egen glögg och ostkaka!!
Ikväll blir det ett glas rött framför Så mycket bättre! Nu ropar Alva och vill spela Jeopardy!!
KRAM// Ulrica