fredag 27 november 2009

Julproduktionen..



Är i full gång till julmarknaden på Siggesta Gård, http://www.siggestagard.se/ nästa helg! Har gått över från vetekuddarna till lackning av ljusstakar! Dessa är inköpta på en liten mysig butik i Strömsund som heter Jojos, http://www.jojo-inredning.se/, som härliga Monica driver!! Var där i sommras och tittade runt och min kära mor har fixat leverans och betalning! Tack mamma! Hon har för övrigt sytt lite smått och gott till försäljningen som jag visar i nästa inlägg!
Annars blir det en lugn helg med barnen och deras kompisar!
Trevlig helg!!
Kramis!!




fredag 20 november 2009

Lek och Bus!!



Lek och Bus fick vetekuddarna till barnen heta!
Och under kan ni se dom olika storlekarna på kuddarna!! Nu ska jag fortsätta med ljusstakarna ett tag för lite omväxlings skull!! Men först en lugn och mysig helg!! Det ska bli sol har dom lovat imorgon!! Jippie!! Hörde att det endast varit 4h sol i Stockholm i november månad!! Såå vi ska njuta av det vackra vädret!!
Hoppas ni alla Goa Vänner och Bloggare får en Toppen Helg!!
Kramis!!

tisdag 17 november 2009

Ny beställning!


Jippi, fått en beställning på en vetekudde x-lång, dvs 20cm*50cm. Mannen som beställde den ville kunna lägga den över sina axlar. Denna fylld med ekologisk vete och torkad lavendel som doftar ljuvligt när man värmer den i micron!
Annars producerar jag inför julmarknaden. Vete kuddar i tre stolekar, 20*50cm för 300kr, 20*40cm för 250 och barnvetekuddar 20*35cm för 220kr.
Barnkuddarna kan beställas med barnets namn om så önskar. Tyvärr är dessa tunga så frakten blir därefter..
Sedan producerar jag pimpade julbockar och ljusstakar till marknaden! Det ska bli sååå kul och detta är en helt ny värld för mig!
Kram alla goa bloggare!

fredag 13 november 2009

Joy!!

Den här blev våran klara favorit när vi och tittade runt på Svenssons i Lammhult!! Visst blir man glad av den!! Ser ut som ljusen trillat mot varandra, härligt lekfullt!! Läcker blir den i svart, men den finns även i vitt!! Blir det något juligt i shoppingväg så blir det denna!!
Kram till er Alla!!

torsdag 12 november 2009

Ny Härlig Webbshop!







Hittade för mig en ny webbshop som finns på http://www.kungkarusell.se!
Kuddar från Olsson&Jensen, Lady Eardley och Zoie med bilder från svunnen tid!! Bara Älskar när "döda ting" får en själ, ett annat uttryck en bara som i det här fallet just kuddar!! Roskudden finns i många varianter men denna från också Olsson&Jensen helt underbar! Och sist men inte minst Taklampan XL från TineKHome i silke!! Skulle passa perfekt med två stycken över våran köksö!! Ska plantera iden hos maken bara!!
Annars har jag börjat lacka några av ljusstakarna som ska säljas på julmarknaden, återkommer senare om det!!
Hoppas ni alla goa vänner och bloggare får ett härligt slut på veckan!
Kramis!!



onsdag 4 november 2009

Cirkusprinsesan!

Visar en bild från Alvas uppvisning i tyg som hon älskar!!
Min mor kommer på besök i helgen så då blir det "spring på stan"(om jag känner henne rätt!!), middag imorgon med svärmor och på söndag High school musical! Hon brukar alltid vilja gå på teater eller något annat kul som hon bjuder på när hon hälsar på!! Bra så vi får andas lite kultur också!!
Annars har jag beställt flera ljusstakar (i dalastil) som jag har putsat på i veckan. Trodde dom skulle bli klara innan helgen men veckan blev för kort med besök och allt! Tänkte sälja dom på julmarknaden senare!!

Önskar alla en fortsatt härlig vecka och Trevlig Helg!!
Kram!!