fredag 19 december 2008

God Jul!!


Vill önska en riktigt mysig jul med mitt senaste lilla projekt, en pimpad julbock! Ta hand om varandra, Kram!!

tisdag 16 december 2008

Sovmorgon..


Kunde inte somna igår, alla företagsideer snurrar och nu är det även dags att tänka på julen med allt vad det innebär!! Tog en sovstund efter jag lämnat barnen på skolan idag. Vintervädret lyser med sin frånvaro, så jag tittar på kort när vi hade några riktigt fina vinterdagar för några veckor sedan för att få lite julstämmning!! I helgen ska vi träffa våra underbara vänner, Issa, Roger och Linus. Det blir alltid givande diskussioner om företagande och entreprenörskap när vi ses. Issa ska starta eget och Roger har egen firma. Min man Johan kämpar på med sina betong, socker och oljekontrakt, det känns inspirerande att leva med honom och aldrig tråkigt!! Jag brukar likna det med att åka hiss varje dag, ner och upp!! Man vet aldrig vad som väntar!! Kram!

måndag 15 december 2008

Satsbord


Här kommer ett foto på ett engelskt satsbord som jag lackat mattsvart och tapetserat i tre nyanser av italienska Fornasetti. Nu väntar jag på snygga metalltags med företagsnamn att sätta på bordet! Kram!

lördag 13 december 2008

Myslördag

Idag är det en riktig slappardag. Solen har synts till på hela dagen så vi har tänt ljus, ätit långfrukost och läst DN.

Kreativiteten har legat i träda i några dagar efter en intensiv dag med fotografering med min vän och inspiratör, Issa. Hon liksom jag är i uppstarten av eget företag, och vi samarbetar och inspirerar varandra till att producera mera härliga produkter. Jag hittar nya lösningar med befintliga möbler och produkter och hon gör de mest fantastiska plädar i härlig ull och linne. Foton kommer snart!!